Praktisk information til forældre

Vi har her på siden samlet lidt praktisk information til jer forældre, således i kan få et indblik i hverdagen i Børnenes Idrætshus og forhåbentlig få besvaret nogle af de spørgsmål i sidder med. Når i har sagt ja tak til pladsen vil I, på det første besøg i institutionen eller den første dag barnet starter, modtage en kuvert med en mere dybdegående velkomstfolder, kartotekskort, sygedomspolitik, adgang til frældreintra og papir til tilladelse af brug af billeder.
  • Åbningstider:

Børnenes Idrætshus åbningstider er: mandag-torsdag 7.00-17.15 og fredag 7.00-17.00. 

  • Morgenmad: (serveres ikke pt. grundet COVID-19)

I vuggestuen spiser vi morgemad på Krabbestuen mellem kl. 7.00 og 7.30. Morgenmad består af havregrød, ymer eller müsli.

I børnhaven spiser vi morgenmad i fællesrummet i hus 1 mellem kl. 7.00 og 7.30. Morgenmad består af havregrød, ymer eller müsli.. 

Senest kl. 8 åbnes alle teams op både i vuggestuen og børnehaven og børnene går med deres faste voksne ned på deres stue.

Aflevering før kl 8 foregår i børnhaven i fællesrummet og i vuggestuen på den stue der spises morgenmad. 

  • Formiddagsmad:

I børnehaven spises der formiddagsmad til samling kl 9.00 og består af rugbrød med smør og vand.

I Vuggestuen servers der formiddags mad kl 9.00 og består af rugbrød, frugt eller grønt og vand. 

  • Frokost:

I vuggestuen serveres frokosten kl. 11.00. I børnehaven serveres den kl.11.15.

Frokosten består af en varieret kost sammensat af vores køkkenpersonale ud fra sundhedsstyrelsen råd og vejledninger. Skulle der være ting dit barn, grundet religion eller allergi, ikke kan spise vil der altid være alternativer på menuen, så dit barn kan blive mæt. Ved allergier beder vi om en lægeerklæring.   

Den ugentlige Menu lægges på forældreintra. 

  • Eftermiddagsfrugt:

I børnehaven medbringer I mandag, selv frugt eller grønt til eftermiddagsmad til hele ugen. Maden er til deling til teamets børn. Frugten/grøntsagerne lægges i køleskabet ved barnets stue/team, hvorfra personalet, sammen med et par børn, udvælger hvad eftermiddagsmaden skal bestå af. Køkkenet serverer nogle eftermiddage brød med pålæg, hvis menuen har været mindre proteinrig den dag. Maden skal være sund og mættende. Der serveres mælk til måltidet.

I vuggestuen serveres eftermiddagsmaden fra køkkenet. Den består af brød, frugt og grønt. Der serveres mælk til måltidet

 

  • Slik og tyggegummi i Børnenes Idrætshus er ikke tilladt. 
  • Kager og andet til uddeling i anledning af ferie eller andre ting:

Det kan blive rigtig mange dage på et år med søde sager og vi henstiller til at I medbringer sunde ting som frugt, frisk eller tørret og grønt eller andet som er sundt. 

 

  • I tilfælde af uheld:

 Da vi ikke er lægeuddannede ringer vi hellere til jer en gang for meget end en gang for lidt.

Vi skønner om det er nødvendigt at komme og hente barnet for at køre det til lægen, men vi vil altid ringe til jer. Vi forventer at I kommer og henter jeres barn hurtigst muligt hvis personalet vurdere det nødvendigt. Med mindre det er meget akut, forventer vi at I som forældre selv tager til hhv. læge og skadestue med jeres børn.  

  • Lus:

Vi har med mellemrum lus i institutionen. Derfor er det en god ide at efterse sine børn af og til. Når vi har lus giver vi besked på forældreintra og hænger opslag i i vindfanget. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at efterse sine børn hver eller hver anden dag. 

Siden er sidst ændret: 14-09-2020 Til top